Мʼясо охолоджене - частини

Елементи півтуші — це окремі відруби, що складаються із переднього відрубу (передня рулька, голяшка, шийна частина), середнього відрубу (підчеревок, грудинка, вирізка, корейка), тазостегнового відрубу (задня рулька, голяшка, окорок, кострець). Елементи півтуші можуть надходити до реалізації зі шкірою або без. Частини туші мають бути чистими, без слідів крові, синців, порізів. Вся сировина сертифікована. Тому покупець отримує найкращі продукти для приготування гарячих страв, копченостей, делікатесів.

СВИНИНА

Завжди свіже м’ясо від українського виробника

КУРКА

Завжди свіже м’ясо від українського виробника

ТЕЛЯТИНА

Завжди свіже м’ясо від українського виробника

ІНДИК

Завжди свіже м’ясо від українського виробника

НАПІВФАБРИКАТИ

Тільки з натурального охолодженого м’яса

ЧЕРЕВА

Натуральна оболонка для вашого бізнесу

Станьте нашим партнером

Ми пропонуємо вигідні умови співпраці
нашим партнерам

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.