Субпродукти

Субпродукти свинячі – дієтичний продукт, який на рівні м’яса може стати окрасою святкового чи повсякденного столу. Залежно від співвідношення гладкої мускулатури, сполучної та залізистої тканини вони діляться на м’якоть, м’ясо-кісткові, слизові.

Субпродукти містять у середньому білків 9-17, жиру – 1,2-16%. Енергетична цінність їх 410-1402 кДж. Якісні субпродукти свинячі відпускаються в реалізацію без крововиливів, порізів, забитих місць, нерівних країв, чужорідних включень. Якісні продукти мають пружну текстуру, виразний приємний специфічний аромат.

Субпродукти свинячі – основа для закусок, м’ясних салатів, гарячих страв, соусів, супів.

СВИНЯЧІ

КУРЯЧІ

ТЕЛЯЧІ

Станьте нашим партнером

Ми пропонуємо вигідні умови співпраці
нашим партнерам

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.