Ми пропонуємо вигідні умови співпраці
нашим партнерам
Смалець – високоцінний жир, витоплений з сала свиней. Смалець для українців – це справжнє натхнення, бо з його допомогою створюються найсмачніші страви. Його використовують для смаження м'яса або овочів, додають в борошняні та кондитерські вироби, а ще просто намащують на скибочку свіжого хліба, а зверху додають сіль, часник, перець, зелень або інші спеції за смаком. Смалець довго зберігається в холодильнику та ще довше в морозильній камері.
Після термічної обробки сала в смальці залишаються вітаміни В4, Е, D та селен. Вітамін В4 допомагає налагодити обмін жирів і білків в організмі, сприятливо впливає на роботу серця, запобігає появі тромбів. Вітамін Е зміцнює судини, налагоджує згортання крові та регенерацію тканин.
Цей продукт заслуговує бути на кожній кухні.