ТУ У 10.1-35855917-004: 2017

Склад: м’ясна сировина 90% (свинина знежилована напівжирна, сало хребтове), м’ясо куряче механічного обвалювання, сіль нітритна, сіль харчова, ароматична добавка: ароматизатор ковбаси «Салямі», дріжджі, декстроза; функціональна суміш: регулятори кислотності (Е575, Е578), ароматизатор м’яса, ароматизатор мускатного горіха, суміш перців (червоного та чорного), підсилювач смаку Е621, декстроза; комбінований стабілізатор кольору: гемоглобін крові, антиоксидант Е301; барвник ферментований рис.

Поживна цінність на 100 g(г) продукту: жири – не більше 49,7 g(г), з них насичені жири – 14,2 g(г), вуглеводи – 1,5 g(г), з них цукри – 0,2 g(г), білки – не менше 13,0 g(г), сіль – не більше 4,4 g(г).

Енергетична цінність / калорійність на 100 g(г) продукту: 2114 kJ(кДж)/505 kcal(ккал).

Строк придатності до споживання: під вакуумом цілим виробом 25 діб, порційним нарізанням 15 діб.

Умови зберігання: за температури повітря від 0°С до +6°С і відносній вологості повітря 75%-78%.

Оболонка неїстівна.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.