ДСТУ 4435:2005

Склад: м’ясна сировина 100% (свинина знежилована нежирна), сіль нітритна, сіль харчова, часник свіжий очищений, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, кмин мелений.

Поживна цінність на 100 g(г) продукту: жири – не більше 30,0 g(г), з них насичені жири – 8,5 g(г), вуглеводи – 0,2 g(г), з них цукри – 0,1 g(г), білки – не менше 13,0 g(г), сіль – не більше 4,5 g(г).

Енергетична цінність / калорійність на 100 g(г) продукту: 1350,6 kJ(кДж)/322,8 kcal(ккал).

Строк придатності до споживання: під вакуумом цілим виробом 25 діб, порційним нарізанням 15 діб.

Умови зберігання: за температури повітря від 0°С до +6°С і відносній вологості повітря 75%-78%.

Оболонка неїстівна.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.