ТУ У 10.1-35855917-015:2023

Виробник: Українаflag-ua

Опис: набір суповий з курки – це продукт, з якого можна приготувати наваристий смачний бульйон для перших страв.

Органолептичні показники: частина тушки, що складається з спинно-лопаткової частини з крилами і грудки з м’язовою гканиною, кістки від грудної частини, шкіри, жиру, з включеннями обрізків при обробці філе. Співвідношення кісток в наборі не більше 60%. Колір від світло-рожевого до червоного.

Строк придатності та умови зберігання:

охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 3 доби;

замороженої продукції за відносної вологості повітря 90% за температури не вище -18°С 90 діб.

Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.