ТУ У 10.1-35855917-015:2023
Виробник: Україна
Опис: набір суповий з курки – це продукт, з якого можна приготувати наваристий смачний бульйон для перших страв.
Органолептичні показники: частина тушки, що складається з спинно-лопаткової частини з крилами і грудки з м’язовою гканиною, кістки від грудної частини, шкіри, жиру, з включеннями обрізків при обробці філе. Співвідношення кісток в наборі не більше 60%. Колір від світло-рожевого до червоного.
Строк придатності та умови зберігання:
охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 3 доби;
замороженої продукції за відносної вологості повітря 90% за температури не вище -18°С 90 діб.
Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.