ТУ У 10.1-35855917-015:2023
Виробник: Україна
Опис: стейк – це найсоковитіша частина курки, що має яскраво виражений смак, близький до червоного м’яса.
Органолептичні показники: частина курячої тушки вище гомілки на невеликій кістці, що складається з м’язової, сполучної, жирової тканин і шкіри. Краї рівні, без глибоких надрізів м’язової тканини. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком характерний для доброякісної сировини.
Строк придатності та умови зберігання:
охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 3 доби;
замороженої продукції за відносної вологості повітря 90% за температури не вище -18°С 90 діб.
Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.