ТУ У 10.1-35855917-009:2019
Виробник: Україна
Опис: ідеальний продукт для приготування наваристого бульйону, основи для соусу. Продукт складається із кістки з залишками м’яса після обвалки. Кістки мають білий колір, м’ясо – насичено-червоний..
Органолептичні показники: кістки виділені з хребтової частини півтуш, розрізані на шматки, з залишком м’язової, жирової та сполучної тканин не більше ніж 20%. Поверхня чиста, не завітрена та без ослизнювання. Запах властивий даному виду продукту, без стороннього запаху.
Строк придатності та умови зберігання:
охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 5 діб;
замороженої продукції за відносної вологості повітря 95%-98% 3 місяці за температури не вище -10°С ; 6 місяців за температури не вище -18°С; 7 місяців за температури не вище -20°С; 12 місяців за температури не вище -25°С.
Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.