ТУ У 10.1-35855917-009:2019

Виробник: Українаflag-ua

Опис: м’ясо з щік свині. Під шкірою ховаються пласти жиру і м’якоті, тому щоковина є соковитим і ніжним шматком. Щоковина багата корисними елементами, які дуже важливі для нормальної роботи організму.

Органолептичні показники: частина півтуші трикутної форми, що залишилася після зняття голови та відділена по межі між головою та першим шийним хребцем, в шкірі. Колір м’язів від світло-рожевого до червоного, колір сала від білого до світло-рожевого. Запах властивий даному виду продукту, без стороннього запаху.

Строк придатності та умови зберігання:

охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 5 діб;

замороженої продукції за відносної вологості повітря 95%-98% 3 місяці за температури не вище -10°С ; 6 місяців за температури не вище -18°С; 7 місяців за температури не вище -20°С; 12 місяців за температури не вище -25°С.

Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.