ТУ У 10.1-35855917-009:2019

Виробник: Українаflag-ua

Опис: продукт, який отримують після обвалки грудної клітини зі сторони лопаток та хребта. Сировина містить багато кальцію, фосфору, еластину, ніжного м’яза з гладенько посмугованими волокнами.

Органолептичні показники: кістки, виділені з грудо-реберної частини півтуші з хрящами та вмістом м’язової, жирової та сполучної тканини не більше ніж 15%. Поверхня чиста, не завітрена та без ослизнювання. Запах властивий даному виду продукту, без стороннього запаху.

Строк придатності та умови зберігання:

охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 5 діб;

замороженої продукції за відносної вологості повітря 95%-98% 3 місяці за температури не вище -10°С ; 6 місяців за температури не вище -18°С; 7 місяців за температури не вище -20°С; 12 місяців за температури не вище -25°С.

Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.