Карʼєра

Кадрова політика

Найціннішим активом підприємства є люди!
Ми високо цінуємо ініціативних та енергійних людей, які прагнуть професійно зростати, оволодівати знаннями і навичками суміжних професій. Кожен працівник може оволодіти будь-якою професією, якщо у нього є знання і бажання. Служба управління персоналом підтримує прагнення працівника до саморозвитку, до кар’єрного зростання. Розвиток робітників – це прямий шлях до визнання заслуг та зростання заробітної плати кожного працівника підприємства.

Цілі кадрової політики

  • Створення ефективної системи мотивації співробітників компанії.
  • Раціональне використання кадрового потенціалу, наявного в розпорядженні компанії.
  • Формування та підтримка ефективної роботи персоналу.
  • Створення і розвиток системи навчання та підвищення кваліфікації фахівців та управлінців.
  • Формування і зміцнення корпоративної культури компанії.

Мотивація

Ми приділяємо велику увагу забезпеченню персоналу усім необхідним для продуктивної і комфортної, а головне – вмотивованої праці, де створюємо умови для розвитку та кар’єрного зростання молодих фахівців та формуємо стабільний кадровий склад. Підтримуємо командну роботу та розвиваємо корпоративну культуру. Виплачуємо своєчасно заробітну плату та премії, підвищуємо на посаді, надаємо безкоштовне навчання та стажування, проводимо адаптацію. Надаємо спецодяг та смачне збалансоване харчування. Прозора система мотивації персоналу впливає на якість та кількість виготовленної продукції.

Навчання

Ми постійно працюємо над підвищенням кваліфікації наших фахівців та організовуємо тренінги та курси для них. Внутрішньокорпоративне навчання ведуть професіонали своєї справи. Кожен керівник свого підрозділу навчає довірений йому персонал та мотивує до якісної роботи.

Якщо Ви вже маєте досвід роботи та бажаєте вдосконалити свої вміння, або не маєте досвіду, але хочете навчитись – ми будемо раді бачити Вас у нашій дружній команді!

Вакансії

ДОЛУЧАЙСЯ ДО НАШОЇ КОМАНДИ ПРОФЕСІОНАЛІВ

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.