ТУ У 10.1-35855917-015:2023
Виробник: Україна
Опис: філе куряче – найдієтичніше м’ясо з високим вмістом білка.
Органолептичні показники: грудні м’язи (великі і малі) овальної форми з поверхневою плівкою, без шкіри. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком характерний для доброякісної сировини.
Строк придатності та умови зберігання:
охолодженої продукції за відносної вологісті повітря 85% і температури від 0°С до +4°С 3 доби; в/у – 5 діб.
замороженої продукції за відносної вологості повітря 90% за температури не вище -18°С 90 діб.
Умови транспортування: в ізотермічних транспортних засобах з установленим охолоджувальним обладнанням, що забезпечує збереження якості продукції відповідно до правил перевезень швидкопсувних вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.