ДСТУ 4436:2005 

Склад: м’ясна сировина 100% (яловичина знежилована першого сорту, яловичина знежилована другого сорту, жир свинячий), вода питна, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний мелений, кардамон мелений, часник, фіксатор кольору Е250.

Поживна цінність на 100 g(г) продукту: жири – 18,0 g(г), з них насичені жири – 5,1 g(г), білки – 12,0 g(г), сіль – 2,5 g(г).

Енергетична цінність / калорійність на 100 g(г) продукту: 878 kJ(кДж)/210 kcal(ккал).

Строк придатності до споживання: у газовому середовищі 20 діб.

Умови зберігання: за температури повітря від 0°С до +6°С і відносній вологості повітря 75%-78%.

Оболонка їстівна.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.