ТУ У 10.1-35855917-004: 2017 

Склад: м’ясна сировина 85% (свинина знежилована напівжирна, сало хребтове), м’ясо куряче механічного обвалювання, білковий стабілізатор зі свинячої шкіри, вода питна, сіль нітритна, сіль харчова, крохмаль картопляний, продукт пряно-ароматичний: стабілізатори (Е450, Е451,Е452), натуральні спеції (часник, цибуля, перець чорний, перець духмяний, мускатний горіх, імбир, перець червоний, куркума), підсилювач смаку Е621, ароматизатори (яловичина, шинка), підсилювач смаку риботайд, дріжджовий екстракт, екстракти спецій (мускатний горіх, перець чорний, часник, паприка, кардамон, перець червоний, коріандр); стабілізатор консистенції: фермент трансглютаміназа, мальтодекстрин; барвник ферментований рис.

Поживна цінність на 100 g(г) продукту: жири -в не більше 50,0 g(г), з них насичені жири – 14,2 g(г), вуглеводи – 1,22 g(г), з них цукри – 0,2 g(г), білки – не менше 13,0 g(г), сіль – не більше 4,5 g(г).

Енергетична цінність / калорійність на 100 g(г) продукту: 2140 kJ(кДж)/511 kcal(ккал).

Строк придатності до споживання: під вакуумом цілим виробом 25 діб, порційним нарізанням 15 діб.

Умови зберігання: за температури повітря від 0°С до +6°С і відносній вологості повітря 75%-78%.

Оболонка неїстівна.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.