ТУ У 10.1-35855917-004:2017
Склад: м’ясна сировина 85% (філе куряче, сало хребтове, м’ясообрізь свиняча), м’ясо птиці механічного обвалювання, білковий стабілізатор, вода питна, крупа манна, крохмаль картопляний, сіль нітритна, сіль харчова, смако-ароматична добавка: ароматизатор м’яса, підсилювач смаку Е621, декстроза; функціональна суміш: суміш білків, комбінація простих ферментів; регулятори кислотності (Е451, Е450, Е452, Е340); стабілізатор кольору:глобулін крові, антиоксидант Е301; барвник рис ферментований.
Поживна цінність на 100 g(г) продукту: жири – не більше 49,7 g(г), з них насичені жири – 14,2 g(г), вуглеводи – 1,5 g(г), з них цукри – 0,2 g(г), білки – не менше 13,5 g(г), сіль – не більше 4,5 g(г).
Енергетична цінність / калорійність на 100 g(г) продукту: 2120 kJ(кДж)/507,3 kcal(ккал).
Строк придатності до споживання: під вакуумом або в газовому середовищі цілим виробом 25 діб.
Умови зберігання: за температури повітря від 0°С до +6°С і відносній вологості повітря 75%-78%.
Оболонка їстівна.