ДСТУ 4436:2005

Склад: м’ясна сировина 95% (яловичина знежилована вищого сорту, свинина знежилована напівжирна), вода питна, молоко сухе знежирене, яєчний порошок, сіль нітритна, сіль харчова, цукор-пісок, горіх мускатний мелений.

Поживна цінність на 100 g(г) продукту: жири – 22,0 g(г), з них насичені жири – 6,3 g(г), вуглеводи – 1,2 g(г), з них цукри – 0,2 g(г), білки – 13,0 g(г), сіль – 1,9 g(г).

Енергетична цінність / калорійність на 100 g(г) продукту: 1066 kJ(кДж)/254 kcal(ккал).

Строк придатності до споживання: під вакуумом 20 діб.
Умови зберігання:
за температури повітря від 0°С до +6°С і відносній вологості повітря 75%-78%.
Оболонка неїстівна.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.