Як з`явилася перша ковбаса на Русі?

09.10.2016

Познайомив з ковбасою Велику Русь звичайно ж Петро I. Цар виписав для ковбасної справи німців. Вони відкрили перші ковбасні цехи в Петербурзі і в Москві. Так з`явилася ковбаса. У німців була перевага в ковбасній справі, тому вони домінували на ...


М`ясні туші і напівтуші для малого бізнесу.

М`ясні туші і напівтуші для малого бізнесу.
15.09.2016

Купувати м`ясну тушу цілком набагато вигідніше, ніж м`ясо по кілограмам. І це зрозуміло. По-перше, ви отримуєте найсвіжіше м`ясо прямо з бійні. По-друге, отримуєте його цілком і самі бачите, де яка його частина і можете розподіляти, що куди можна ...


Відмінна свіжина

Відмінна свіжина. Натуральне м`ясо української худоби.
21.04.2016

У наш час багато хто задається питанням - де купити якісне, натуральне, свіже м`ясо? Адже не секрет, що зараз на вітчизняному ринку представлена велика кількість м`ясної продукції сумнівної якості. Відмінну свіжину вам запропонує м`ясокомбінат ...


Історія сосисок і ковбас

Історія сосисок і ковбас
10.02.2016

Виготовлення сосисок і ковбас має довгу історію - майже дві тисячі років. Можливо, в ті давні часи ще не було того різноманіття форм і видів, яке ми спостерігаємо сьогодні, проте спільні риси виготовлення почали закладатися саме тоді. Протягом ...


Свіжа ковбаса - запорука здоров`я

25.12.2015

Ковбаса - це універсальний продукт. У багатьох з нас на сніданок - бутерброд з ковбасою. Ковбасу кладуть в окрошку, додають в салати, її беруть з собою на роботу, в дорогу і на природу. На ринку або в магазині від різноманіття ковбасних виробів ...


Одна історія - різноманітність страв

26.05.2015

Карпаччо - такий же символ Венеції, як карнавальна маска. Просте і аристократично вишукане одночасно, це блюдо дивним чином передає атмосферу і дух міста на воді. Середина минулого століття, готель «Даніелі» біля Каналу Гранде, ...


Професія-годувати людей!

07.12.2014

Ми починаємо цикл статей, під загальною назвою "Професія-годувати людей!". У цьому циклі ми хочемо розповісти вам про співробітників нашого підприємства, про людей, які щодня вкладають свою душу і вміння в створення натурального, якісного ...